Jom melancong dengan Aliif Ya Event Management

Assalammualaikum dan selamat pagi buat semua! Semoga berada dalam keadaan ceria dan sihat-sihat  hendaknya. Kali ni nak promote kan kompeni Aliif Ya Event Management (AYEM). Nak travel, cari AYEM.. Nak quotation travel, cari AYEM.. hehe dengan harga yang berpatutan dan pilihan yang menarik. Anda pilih bagaimana cara anda ingin melancong… nak ground je ke! nak flight je ke! nak kedua-duanya ke! Anda boleh tanya dan pilih. AYEM akan bagi quotation.

15036380_1119028101548918_56412276415233549_n

Ini sebahagian dari pakej yang ditawarkan…

15037330_1119144128203982_64115718454401654_n

14724422_1089795654472163_7414356278481604252_n

14657425_1089795527805509_3914663778416954988_n

14915317_1109888839129511_8202620890172630879_n

Gambar bawah ni kat Vietnam! Anda bukan sahaja anda boleh membeli-belah tapi boleh lawat tempat-tempat menarik macam ni..

14993297_1117251905059871_7799983930915330958_n

Aliif Ya Event Management juga ada menawarkan khidmat sebagai Event Planners untuk Treasure Hunt. Boleh hubungi untuk maklumat lanjut.

14702469_1089795391138856_2030159612091708955_n

Hargailah masa anda dan luangkanlah masa bercuti dengan keluarga tercinta! Jangan lupa kalau nak travel cari Aliif Ya Event Management!

mysign
Photographer
+6019.263.3206
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s