Newborn : Nur’Annais Sofea

DSC_03722

Bismillah…

Kasi jamu mata tengok gambar baby ni. Lahir pada 14.4.2014 di PPUM. Susah juga ye nak buat newborn portraiture. Memang perlu kesabaran dan beberapa tips dan trick untuk amik gambar baby. Up dulu sekeping gambar, masih belum puas dan belum dapat moment yang dikehendaki lagi… Selain tu kena ada props yang menarik dan color yang sesuai juga.

Baby baru lahir tak banyak bergerak tapi bila dah terjaga nak kasi dia tidur semula so kena tunggu la… Bagi baby selesa dengan kedudukan atau moment yang kita cuba gayakan.

mysign
Photographer
+6019.263.3206
This entry was posted in Family Portrait. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s