Majlis Perkahwinan: Harri & Azlin | Melaka (25.10.2013)

Salam semua… Alhamdulillah dah selesai dua tugasan. Kali ini up pasal majlis perkahwinan Harri & Azlin yang telah berlangsung pada 25 Oktober yang lalu di Melaka. Untuk majlis ini, aku first attempt untuk buat Outdoor malam. Berbekalkan sekaki payung dan remote trigger, semuanya berjalan dengan lancar dan aku sangat berpuas hati.

Ok la, layan dulu gambar-gambar mereka ni.

2

3

4

11

10

1

9

13

14

Sesi outdoor yang atas ni lokasi kat sawah padi Merlimau dan belakang rumah orang😀

6

7

16

15

12

8

5

Hah… yg ni Outdoor malam kat Kampung Morten, Melaka. Asalnya ingat nak bergambar kat Masjid Selat tapi pagar dah tutup pula. Nak menghala ke Masjid Selat tu pula macam menakutkan pula rasa tak sesuai kalau pergi tak ramai.😉 Ok terima kasih kerana sudi singgah di sini. Kalau free datang lagi ye😛 hahaha

mysign
Photographer
+6019.263.3206
This entry was posted in Jurugambar Perkahwinan, Perkahwinan. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s