Teaser: Faizal & Hafizah

Salam Aidiladha buat semua umat Islam, moga apa jua ibadah yang kita laksanakan diterima oleh-Nya. Sepanjang cuti ni badan tak berapa nak sihat. Lepas shoot wedding mereka, balik rumah je badan dah mula rasa nak demam. Alhamdulillah, sekarang dah hampir sembuh. Nak kongsi satu cerita pasal khidmat fotografi. Bagi bakal-bakal pengantin yang ingin mendapatkan khidmat fotografi, seeloknya empunya badan bertanya sendiri dengan mana-mana jurukamera yang diingini. Dan seeloknya lagi survey la beberapa jurukamera yang lain untuk perbandingan harga dan kualiti. Perkahwinan hanya sekali dalam seumur hidup (majoriti ye). Jadi carilah yang terbaik untuk kenangan anda. Jangan dok pikir nak cantek tapi harga nak murah.

Ok la, layan dulu sekeping gambar pasangan ni…

wDSC_0533

Semoga Allah merahmati dan memberkati kedua pasangan ini. Moga kasih-sayang antara mereka berkekalan ke akhir hayat… Amin!

Dua gambar akhir ni, ketika sesi videography bersama Crew Marquesas Production. So dapatlah sedikit ilmu tentang pembikinan videography.  Thank you ye…😀wDSC_0460

wDSC_0461

Huhu… mungkin belum tiba masa untuk aku mengorak langkah macam dia org ni… Need more focus and partnership😉

mysign
Photographer
+6019.263.3206
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s