Majlis Perkahwinan: Azrin Aziz & Mas Diana (22.06.2012)

Salam, kali ni bukan officially hired wedding job… pengantin lelaki adalah adik aku. Secara rasminya aku merangkap photographer family. Bermula sebelum hari pernikahan, persandingan sebelah perempuan dan majlis dipihak lelaki. Kalau nak ikutkan, lagi penat uruskan majlis perkahwinan keluarga dari amik job dari client. Hmm… nak tolong sana, nak tolong sini, nak amik gambar sana, nak amik gambar sini. Memang tak terbuat ar. Atas permintaan, ada gambar-gambar yang tidak dapat aku upload… so layan je la apa yg sempat aku amik ni.

Apa pun, “Selamat Pengantin Baru, buat adikku! Moga berbahagia ke akhir hayat…🙂

Hahaha… gempak tak?! Semua dah penat, abis semua dah salin baju… hihihih🙂

Photographer
+6019.263.3206
This entry was posted in Jurugambar Perkahwinan, Perkahwinan. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s