Majlis Bertandang: Shazwan & Farhana (11.03.2012)

Salam, upload dulu kisah mereka berdua… Majlis berlangsung di Dewan GMI, Kajang. Ini kali pertama dapat job untuk majlis di dewan. So perkara pertama yang bermain di fikiran aku, adakah flash aku mampu untuk ‘bounce’. Apa yang aku buat ialah menggunakan diffuser dan bounce card yang sedia ada dengan flash. Setting pun aku banyak guna Manual (M) dan ISO lak tak lebih dari 400 kalau dalam dewan, outdoor kasi perabih rendah ar dan guna setting Apperture Priority (AP). WB kasi auto sudah… Oppsss jangan lupa untuk mencuba setting Vivid. Hmm, aku memang tak pandai nak explain macam mana nak dapatkan cahaya dan sebagainya. Sebab aku memang tak pandai nak terangkan kat korang macam mana… hehehe!😛

Ok la, layan dulu kisah mereka ye… thanks!

Terima kasih kerana sudi singgah di blog saya. Jangan ketinggalan tawaran menarik buat bakal pengantin. Diskaun RM200.00 masih berjalan sehingga June 2012. Caranya mudah saja klik “LIKE” @ my facebook page http://www.facebook.com/DakManPhoto🙂 pastu set a booking date with me…

Photographer
+6 019.263.3206
This entry was posted in Jurugambar Perkahwinan, Perkahwinan. Bookmark the permalink.

2 Responses to Majlis Bertandang: Shazwan & Farhana (11.03.2012)

  1. zakuanhasan says:

    Salam Man, lama aku x singgah sini. Ambik gambar dlm dewan mmg mencabar. Tu belum waktu mlm lagi. D90 iso 1000 pun masih ok lagi. Aku biasa Iso sampai 800. Dah cantik dah gambar tu…

    • Azman says:

      Salam… sifuuu! hehhe lama jgk aku tak masuk kat blog aku ni… tau2 ada komen yg tak dibaca lagi. Betul2x terutama kalau kat pentas… hihihi thanks singgah bro!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s