Majlis Bertandang : Fazli & Rabiha

Salam, semua! Selawat dan salam ke atas junjungan mulia kita, Nabi Muhammad saw. “Dan tiadalah Kami mengutuskan engkau (wahai Muhammad), melainkan untuk menjadi rahmat bagi sekelian alam” – Surah Al-Anbiya (A:107). Walaupun Rasulullah telah lama meninggalkan kita semua tapi dengan menghidupkan sunnah Nabi, hati akan merasakan betapa dekatnya kita dengan Kekasih Allah. Moga apa yang terdaya kita cuba laksanakan, diterima oleh Allah swt.

Ok la, kali ni preview disekitar majlis bertandang yang telah diadakan di Cheras pada 13.02.3011 yang lalu. Tema majlis perkahwinan black & white. Semoga pasangan suami-isteri ini berkekalan ke akhir hayat.

Terima kasih kerana sudi singgah di sini dan maaf jika ada kekurangan dari saya .🙂


Photographer
+6019.263.3206
This entry was posted in Perkahwinan. Bookmark the permalink.

4 Responses to Majlis Bertandang : Fazli & Rabiha

  1. zakuanhasan says:

    Sikit komen dari aku yg masih mentah. Kaler dah naik dah, tapi hati-hati sikit dengan baju kaler putih. Jika terlebih ia akan blend dengan background cerah…

    Apa2 pun kipiduppp!!!!

    • Azman says:

      Betul tu bro…🙂 mmg bahaya kalau tema hitam/putih sebab nak edit gambar kena hati-hati. Gambar kali ni mmg aku nak try mcm over exposure kan sikit. Anyway tq singgah.

  2. kak mid says:

    cantiknyaaaaaaa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s