Majlis Bertandang : Firdaus & Azizah

Salam, semua! Ni entry penutup tirai bagi tahun 2010 sebenarnya. Majlis perkahwinan antara Firdaus dan Azizah, kali ni persandingan di sebelah pihak lelaki. Pada 26.12.2010, lokasi di Melaka. Banyak juga lokasi menarik kat tempat sendiri yang aku baru perasan. So next client yang berasal dari tempat kelahiran aku… Insya-allah akan ku bawa mereka ke beberapa tempat untuk sesi outdoor. Buat Firdaus dan Azizah, selamat pengantin baru dan muga berkekalan ke akhir hayat. TQ juga kepada Mr saipul kerana sudi teman saya amik gambau mereka.

Dah setahun juga aku terlibat dalam bidang fotografi ni. Sempat lagi la kot untuk aku ucapkan Selamat Tahun Baru kepada semua client-client aku dan juga bakal2 client aku nanti. Insya-allah. Seperti orang lain, aku juga mempunyai azam 2011. Nak tahu ke? ;p tak payah la ek… Biar aku dan Allah sahaja yang mengetahui sudah mencukupi.

Terima kasih yang tak terhingga kepada semua yang telah memberi kepercayaan kepada aku selama ni dalam merakamkan hari bahagia anda. Salah dan silap, terkasar bahasa aku mohon maaf terlebih dahulu ek… TQ so much!🙂

Photographer
+6019.263.3206
This entry was posted in Jurugambar Perkahwinan, Perkahwinan. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s