Outdoor : Izzati & Shahril

Salam, semua! Dalam diam-diam dah hampir setahun gak aku menceburi bidang fotografi ni dan banyak juga yang aku belajar tapi masih sedikit yang dapat aku praktiskan. Setiap job wedding yang aku amik, pasti ada benda baru yang akan kita pelajari. Tak kurang juga ada sesuatu yang aku rasa ada kekurangan/kelemahan. Apapun, aku akan cuba beri yang terbaik untuk setiap client aku.

Kali ni aku upload sesi outdoor untuk Izzati & Shahril. Lokasi di sekitar Bandar Parklands, Taman Botanic, Dong Zen Temple, Jenjarom dan di Pulay Carey. Ok la, layan dulu gambau-gambau dia orang ni. Thanks to Mr Zik sebab sudi ikut aku pada hari langsung di rumah perempuan.

Terima kasih kerana sudi melawat blog aku yang tak seberapa ni.🙂

Photographer
+60 019 263 3206
This entry was posted in Jurugambar Perkahwinan, Perkahwinan. Bookmark the permalink.

2 Responses to Outdoor : Izzati & Shahril

  1. awe says:

    Salam Bro, wahhhh..meriahnya outdoor. Banyak tempat leh cover. Aku pilih gambar no 3 kat atas. Cayalah Man. Rugi aku tak dapat follow ari tu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s