Apa ada dengan 10.10.10?

Salam, kali ni cerita pasal 10.10.10! Kira tarikh keramat bagi kebanyakan  jurugambar2 perkahwinan dan juga buat pasangan yang ingin melangsungkan perkahwinan mereka. Ada majlis yang dibuat secara besar-besaran, ada yang sederhana saja. Tak kira la besar ke kecil sesuatu majlis tu, yang penting tuntutan agama dilaksanakan. Kepada semua jurugambar perkahwinan, hope you’ll dah bagi yang terbaekk untuk client anda. Ada satu lagi tarikh cantek iaitu pada 20.10.2010… cantekkan tapi jatuh pada hari rabu ler pulak. Kalau disebelah pantai timur mungkin tak kisah hari apa pun kan.

Ada yang suka pada tarikh ni tak kurang juga ada yang tak suka. Memang banyak event menarik yang berlaku pada tarikh tersebut. Angkawasan Negara kita pun memilih tarikh ini untuk diijab-kabulkan. Kalau sesapa yang perasan cuaca semalam panas kan…  duduk diam2 pun boleh mandi peluh.

Ok la, untuk bulan Oktober ni memang aku takda amik apa2 job wedding pun sebab tak nak clash dgn urusan kerja & family program. So kebetulan ada majlis perkahwinan jiran sebelah rumah mertua aku, apa lagi aku pun fired up my shooter le… Layan le gambau2 yang ada ni ek… Terima kasih kerana sudi melawat blog saya yang tak seberapa ni.

Kepada pasangan pengantin Jun & Salleh muga berbahagia ke akhir hayat… Tak sempat nak berkenalan dengan OP dia org masa tu.🙂

Photographer
+60 019 263 3206
This entry was posted in Perkahwinan. Bookmark the permalink.

2 Responses to Apa ada dengan 10.10.10?

  1. awe says:

    Aku paling suka gambar last…klasik bro…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s