Majlis Perkahwinan : Nadiah & Rahman

Salam,  Alhamdulillah! Dapat juga aku selesaikan tugasan aku kali ni, bila dah banyak amik gambau kahwin  ni terasa juga cabarannya. Pasangan mempelai telah dinikahkan pada 12 September 2010 di Linggi oleh bapa Nadiah. Malam sebelum nikah ada shot persalinan baju oleh pengantin perempuan. Tak ku sangka sekali, banyak betul sampai 10 ke 11 persalinan tu… Abis idea aku nak mempergayakan si pengantin. Nasib baik si Nadiah ni suka bergambar dan ada posing yang dia buat sendiri tak perlu guide. Pastu sambung pulak di Taman Seremban Jaya, Senawang 18hb dan hari berikutnya di sebelah pihak lelaki di Kampung Chembong Halt, Rembau.

Apa pun, aku nak ucapkan terima kasih pada mereka berdua dan keluarga kedua belah pihak. Mohon maaf dipinta jika ada terkasar bahasa @ tersalah kata dan selamat hari raya.

Ok la, layan gambau2 disekitar majlis dia orang ni…😀

Aku masih lagi belajar mcm mana nak dapat komposisi yang menarik. Komen & kritik amat di alu-alukan… Terima kasih kerana sudi melawat blog saya.

Photographer
+60 019 263 3206
This entry was posted in Perkahwinan. Bookmark the permalink.

2 Responses to Majlis Perkahwinan : Nadiah & Rahman

  1. awe says:

    Cayalah bro….makin cun…ni yg aku jeles ni

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s