Salam Aidilfitri 1431H

Menunaikan ibadah puasa sebagai salah satu dari rukun Islam… kini kita hampir menyempurnakannya. Muga2 Allah swt akan menerima amal ibadat kita kali ini. Terasa sedih pun ada jugak kerana nak berpisah dengan nikmatnya di bulan Ramadhan ni dan juga tak berkesempatan bertemu dengan malam Lailatul Qadr…

Dikesempatan ini aku nak ucapkan selamat berhari raya bagi semua umat islam. Kepada ex-client yang telah memberi kepercayaan mereka kepada saya utk merakamkan saat2 terindah, kepada kengkawan yang tak berkesempatan utk kita bertemu dan kepada mereka yang mengenali daku. Mohon ampun dan maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki, kiranya aku ada buat salah, samada yg aku ketahui @ pun tidak disengajakan. Ampun ye!😀 Drive carefully! Biar lambat asalkan selamat.

Photgrapher
+60 019 263 3206

Huhuhu… tahun ni raya ada sikit busy ar sbb raya ke-3 ada job wedding! Alhamdulillah.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s