Majlis Perkahwinan : Farid & Nozariza

Salam, kali ni kisah di majlis perkahwinan Farid & Nozariza yang berlangsung di Kampung Pak Dollah, Kamunting, Perak pada 04.07.2010. Ini merupakan  job pertama aku diluar kawasan. Alhamdulillah, majlis berlangsung dgn lancar dari awal hingga akhirnya. Aku nak ucapkan ribuan terima kasih buat keluarga farid kerana menyediakan tempat penginapan yang cukup selesa di Raudah Homestay dan juga Farid kerana kepercayaan kepada saya dalam menjalankan tugas sebagai jurugambar mereka.

Ok lah, layan ar gambau sekitar majlis dan pasangan romantis ni…😀

“selepas exit Taiping Utara… after 2 1/2 hour drive dari Hentian Tapah”

“Bagi aku kalau dah sampai negeri Perak ni, tak sah kalau tak amik gambau ni..”

“Yang ni la homestay yang aku maksudkan tu.. mmg selesa kalau satu keluarga nak jalan2 kat Perak ni… ada 4 bilik.”

Ok la, sampai sini je! Buat Farid… Selamat Pengantin Baru, moga berkekalan ke akhir hayat… dan buat keluarga mereka berdua, saya mohon maaf jika ada kekurangan @ terkasar bahasa… Thank you so much!

Dan kredit terakhir aku utk isteri dan anak aku… Terima kasih temankan abg ek, Peaceee!😀

This entry was posted in Perkahwinan. Bookmark the permalink.

One Response to Majlis Perkahwinan : Farid & Nozariza

  1. kak mid says:

    comenya budak kecik tue

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s