Saga Snap & Win Contest

Salam, sempena dengan sambutan ulang tahun ke-25 PROTON pada tahun ini, PROTON telah mengadakan peraduan The Saga Snap & Win Photo Contest. Dengan hanya menghantar sekeping gambar kereta Proton Saga, anda mungkin berpeluang membawa pulang wang tunai RM25,000 ! Maklumat lanjut bleh masuk kat laman web : http://www.sagasnapandwin.com/. Tarik tutup: 24 Mei – 18 Jun 2010.

Hmm… aku nak cari owner yang ada proton saga tak kira la lama ker baru ker… Nak gak cuba mana le tau bleh menang… Yok! amik gambau dengan saya, nanti boleh ar kira percent?! Hihihihihi…

This entry was posted in Outing, Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Saga Snap & Win Contest

  1. zakuanhasan says:

    Nak..nak…jadik model proton saga ye?? Aku boleh ke?…wahhh dah tukau blog tak bagitahu awal2….makin meletop nih….

    • Azman says:

      Apo yg meletopnya…🙂 Aku tukau theme n nama jer. Bleh je nak jadi model.. janji keta poton saga tau! savvy, wira dan lain2 tak bleh…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s