Silat Seni Gayong PASAK Melaka

Salam, semua! Sabtu lepas saya bawak budak2 silat buat persembahan kat rumah org kahwin. Majlis berlangsung sebelah malam dan dapat la jugak tengok pengantin dibawa atas tandu. Hihihihi… cebaik bawak “myshooter” dapat la amik beberapa snapshot. Kepada pengantin “Selamat Pengantin Baru” moga berkekalan ke akhir hayat.

Dengan bernaung dibawah nama Silat Seni Gayong PASAK Melaka, dikatakan pecahan Silat Seni Gayong yang ada di dunia. Di asaskan oleh arwah Dato’ Meor Abdul Rahman. Sila lawati laman web http://www.gayongpasak.org/ untuk maklumat lanjut.

Meriah gak malam tu, penganting diarak, ditandu dan disambut dengan percikan bunga api…

Kepada sesiapa yang berminat untuk buat tempahan silat sila hubungi saya terutama dikawasan negeri melaka. Luar kawasan akan dipertimbangkan.

p/s : Semua gambau di atas diambil oleh anak buah den ek…

Gambau bawah ni… amik kat Fun Fair Teluk Kemang, Port Dickson saja je nak try beberapa teknik.😀 Enjoyyyy!

Ok, la… tgh sibuk nak marketing bisnes aku ni… hhihihi! Komen dan kritikan anda semua dialu-alukan…😀 Terima kasih!

This entry was posted in Perkahwinan, Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Silat Seni Gayong PASAK Melaka

  1. aishah says:

    WOW!! BEST NYER…

  2. aishah says:

    Same-II .. saje je singgah nak tngok perkembangan terbaru ..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s