Majlis Pernikahan : Hamidah & Azrani a.k.a Azhar (06.12.09)

Salam, minggu lepas merupakan minggu yang paling sibuk bagi diriku. Sebelum aku buat job pada hari ahad, aku sempat gi Singapura untuk menziarah saudara disana pada hari sabtu dan balik pada sebelah malam tu juga. So, aku pergi buat job wedding dalam keadaan yg tak cukup tido serta  amat memenatkan aku. Tapi apa nak buat aku redah je lah.

Ok la, ini merupakan job kedua aku (berbayar) berlangsung di Hulu Langat. Majlis pernikahan antara Hamidah & Azrani a.k.a Azhar. Kepada pasangan pengantin saya ucapkan ribuan terima kasih di atas kepercayaan anda terhadap saya.

Berbekalkan D90 + kit lens + SB-600 jer aku pun jalankan tugas amik gambau sepanjang majlis berlangsung. So, layan la dulu gambau2 ni ye…

Kepada pengantin saya ucapkan Selamat Pengantin Baru moga cepat2 menimang cahaya mata dan berkekalan ke akhir hayat. Salah dan silap sepanjang majlis berlangsung saya menyusun sepuluh jari mohon maaf ye!😀

This entry was posted in Perkahwinan. Bookmark the permalink.

6 Responses to Majlis Pernikahan : Hamidah & Azrani a.k.a Azhar (06.12.09)

  1. awe says:

    Salam Man, wahh..best2 dah semakin menjadi dah…kipidup mann..aku akan follow…apapun terbaik mann…

    • Azman says:

      Salam, awe! hihihihi i try my best je… tapi aku totap tak puas lagi sbb banyak pose yg menarik aku tak dapat buat… Sbb ramai yang dtg nak amik group/family potrait. Banyak lagi yg aku kena belajar ni…🙂

  2. awe says:

    Salam mann..link cikgu ni aku suka baca..ko try la study cara dia..best gak…moga leh mantapkan lagi skill2

    http://www.tolahah.com/blog

  3. maria says:

    salam….nice la gmbr2 yg ada tu..study lebih sikit, blh jadi pro..
    sy suka shot yg side mirror motor tu…gmbr langit biru tu menjadi gak tu…
    cantik2….Sampaikan salam saya kt Kak Mid tau..

    • Azman says:

      Salam, hai cik maria! Terima kasih kerana sudi melawat blog saya… Insya-Allah saya akan belajar lagi dan terus belajar. Pro?! takper ar bagi semi-pro pun ok gak… hihihihihi…😀 Anyway TQ!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s